Verzendinformatie

Alle bestellingen worden gratis verzonden via PostNL voorzien van een track & trace code en inclusief handtekening voor ontvangst.

Bestellingen geplaatst op iedere werkdag voor 15.00 uur worden dezelfde dag verstuurd via PostNL en is in 99% van de gevallen de volgende werkdag in huis. In het weekend geplaatste orders worden de eerstvolgende werkdag verzonden via PostNL.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf € 150,00

Omruiling & Retour

Wilt u uw artikel ruilen?

Indien u een andere maat of kleur wenst te ontvangen meldt u dit dan alstublieft via webshop@bryant.nl voorzien van uw naam, ordernummer, zegelnummer en uw wens. Uiteraard mag u ook telefonisch contact opnemen met de winkel op 0229-210620 zodat wij kunnen kijken of de gewenste maat en of kleur nog voorradig is.
Wij reserveren het om te ruilen artikel dan drie werkdagen voor u. Zodra uw retour gekomen artikel in goede orde is ontvangen, binnen dit termijn, zullen wij het gereserveerde artikel aan u verzenden.

Bij het retourneren van artikelen die zijn afgeprijsd worden er eenmalige administratiekosten aan de koper doorberekend van 10 EURO bij verzending binnen NL, buiten NL gelden er andere tarieven (opvraagbaar bij verkoper).

Retourneren?

De retouren dienen binnen veertien dagen na ontvangst schriftelijk te zijn aangemeld via het mailadres retour@bryant.nl voorzien van: uw naam; ordernummer; zegelnummer en reden van retour. Na ontvangst van uw mailbericht proberen wij binnen twee werkdagen te reageren middels een retournummer. Dit nummer dient u te vermelden op het retourformulier alsmede op het bijgevoegde retouretiket. Het artikel dient binnen veertien dagen na ontvangst retour te zijn. Nadat wij uw aangemelde bestelling in goede staat ontvangen hebben zullen wij uw gehele aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terugstorten op het door u opgegeven IBAN-nummer.

Hoe uw retour te verzenden?

U wordt verzocht uw bestelling in originele verpakking en in de oorspronkelijke verzenddoos terug te sturen met het door ons bijgevoegde retouretiket. Verzending via PostNL voorzien van een track & trace code zodat de retourzending altijd getraceerd kan worden. Zonder deze verzendwijze kunnen wij de de zending helaas niet accepteren.
Indien u uw retour bij ons in de winkel afgeeft ontvangt u een tegoedbon.

Let op: een door ons ontvangen ruiling en of retour kan alleen worden geaccepteerd indien de verzegeling niet is verbroken. Het pakket dient voldoende te zijn gefrankeerd en te zijn voorzien van een track en trace code via PostNL. Uiteraard dient het artikel in originele staat te verkeren en mogen niet gedragen zijn. Wel mag het artikel gepast worden, maar deze mag geen passporen vertonen zoals beschadiging en of slijtage.