Premiata sneakers voor een fijne prijs

De sneakers van Premiata zijn een musthave voor de schoenenkast van iedere modebewuste man of vrouw. Als je op zoek bent naar onderscheidende sneakers, zijn Premiata sneaker de perfecte keuze! Ze voelen erg comfortabel aan en je loopt er zo op weg. Premiata sneakers zijn gemaakt van een super kwaliteit leder en erg stevig gestikt. Bij hét outlet modewarenhuis MyFashionBrand scoor je de mooiste modellen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Filosofie van Premiata

Premiata is een nieuw Italiaans fashionmerk van de Mazza-familie. Met meer dan 130 jaar ervaring in het creëren van innovatieve schoenen is dat bij de Premiata sneaker ook weer erg goed gelukt. Schoenen ontwerpen is een kunst bij de Mazza familie waardoor ieder ontwerp origineel en uniek is.

Het label biedt sneakers met een statement. Voor zowel dames als heren zijn er opvallende modellen die gemaakt zijn van de beste materialen. Heel herkenbaar voor Premiata sneakers is de zool. Dankzij het gebruik van verschillende materialen straalt ieder paar klasse uit en toch heeft ieder ontwerp een heel eigen persoonlijke twist.

Opvallende zool

De opvallende creatieve zolen zijn hét kenmerk waar de schoenen zo bekend om staan. Naast zolen in unikleuren zijn veel sneakers voorzien van zolen met eigenzinnige details. Ieder design wordt met veel precisie uitgewerkt. Dit resulteert in vele originele  modellen. Als je een eigen stijl hebt of schoenen wilt dragen die bijna niemand anders heeft, steel je met deze bijzondere Italiaanse sneakers zeker de show. Premiata wordt een steeds bekender en exclusief fashionmerk en biedt handgemaakte sneakers voor zowel dames als heren.

Exclusieve fashionmerken bij MyFashionBrand

MyFashionBrand is hét online outlet modewarenhuis. Je bestelt in onze webshop luxe modemerken voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben voor jou een aantal onderscheidende items geselecteerd van internationale topdesigners. Naast Premiata bestel je bij ons schoenen van andere fashion merken zoals Philippe Model, Filling Pieces, Adidas Y3 en Elisabetta Franchi.

Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Als je in het weekende bestelt, ontvang je je nieuwe schoenen de eerstvolgende werkdag. Bij bestellingen vanaf €150,00 versturen wij gratis. Neem voor meer informatie over je bestelling telefonisch contact op met 0229-210620 of stuur een email naar info@myfashionbrand.nl.