Dsquared2 is een Canadees modelabel, opgericht in 1996 door de tweelingbroers Dan en Dean Caten. De broers staan bekend om hun prachtig doordachte spectaculaire decors tijdens de catwalk shows, de uitgesproken krachtige collecties en uitbundige feesten. Van oorsprong is dit modemerk voor mannen inmiddels ook erg gewild en geliefd bij de vrouw. De waanzinnig stoere, stijlvolle en sexy jeansstukken zijn niet aan te slepen.

Van Canada naar Italië

Om hun passie voor mode te kunnen vervullen, vertrokken de broers in 1991 naar Milaan. Hun droom werd direct werkelijkheid, want de eerste ontwerpen en in Italië geproduceerde herencollectie van Dsquared2 werd gelijk een groot succes. Hierna volgde de damescollectie met evenveel succes!

De nieuwste Dsquared2 items bij Bryant

Dsquared2 is een exclusief kledinglabel, die bekend is geworden om zijn opvallende designs. Het is een merk dat inspiratie haalt uit het combineren van uitersten. Modern, stoer, eigenwijs en luxueus is typerend voor het internationale modemerk Dsquared. Daarom past daarom perfect in de collectie van Bryant.

Dsquared2 Jeans

Jeans van Dsquared2 zijn enorm populair. Dan en Dean Caten zetten elk seizoen weer de allernieuwste denim trends neer. Strakke jeans of juist ruimvallende jeans. Of wat dacht je van lage en bewerkte jeans met leer, aparte sluitingen en stoere washings. Ook jeans met een vintage look of met verfspatten en gaatjes behoren tot de stijl van Dsquared2. Met een jeans van Dsquard2 weet je zeker dat je ieder seizoen opnieuw weer bij de tijd en gekleed bent en de ogen op jou gericht zullen zijn. Koop nu de nieuwste Dsquared2 jeans en steel de show!

Fall/ Winter collectie

De herfst/ winter collectie werd geshowd tijdens een show met een typisch Japans karakter. Op de catwalk showden modellen kledingitems, geïnspireerd op Japan en Groot Brittannië. Ook in de nieuwste collectie is er weer rekening gehouden is met de laag-over-laag outfits, waar de broers Caten zo van houden. Uiteraard hebben wij bij Bryant een gepaste selectie gemaakt waarmee wij deze stijl mooi kunnen combineren!

Herencollectie van Dsquared2

Thema in de herencollectie is ‘Britse Punk’ en ‘Japanse Manga’. Hierbij zien we denim, leren items, bijzondere jassen en shirts met onder andere Japanse prints. Bekijk onze collectie en laat je inspireren.

Dsquared2 is een Canadees kledingmerk met Italiaanse kenmerken. Het is modelabel met aandacht voor detail, waarbij de oorspronkelijk stoere look niet uit het oog verloren is gegaan.

Damescollectie van Dsquared2

Vrouwelijke modellen stalen de op de catwalk de show met prachtige combinaties voorzien van militaire en Victoriaanse invloeden en geïnspireerd op Japan met Samurai-invloeden. Veel mode items zijn versierd met borduursels, piercings, emblemen en mooie gouden of zilveren accenten. Draag een Dsquared2 broek gecombineerd met een mooie trenchcoat, die elke collectie weer terug komt als basis item en je hebt een outfit met license to kill.

Voor echte fashionliefhebbers, die zich graag willen onderscheiden en zich willen hullen in kwaliteit, is Dsquared2 een merk, die niet mag ontbreken in de eigen privécollectie! Benieuwd naar de Dsquared2 kleding items bij Bryant? Experience de mode en bezoek dan gauw onze winkel op de Kleine Noord in Hoorn!

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.